Uvjeti korištenja

Opće informacije

Mrežnu stranicu svejeok.hr pokrenuo je Grad Rijeka u okviru Programa za mlade Grada Rijeke za razdoblje 2018. – 2022. godine. Mrežna stranica omogućuje korištenje dostupnih usluga i sadržaja prema Uvjetima korištenja koji slijede.

Svako korištenje mrežne stranice podrazumijeva da je korisnik u cijelosti upoznat s važećim Uvjetima korištenja, da su mu uvjeti jasni i da ih prihvaća. Ako korisnik nije suglasan s time, preporučuje se da ne pristupa mrežnoj stranici i ne koristi se njezinim sadržajima.

Pri korištenju mrežne stranice neprihvatljivo je i strogo zabranjeno: slanje sadržaja koji krše postojeće hrvatske i međunarodne zakone, sadržaja koji je uvredljiv, vulgaran, prijeteći, rasistički ili šovinistički te štetan na bilo koji drugi način; lažno predstavljanje, odnosno predstavljanje u ime druge fizičke osobe; svjesno slanje sadržaja koji sadrži viruse ili slične računalne datoteke ili programe izrađene u svrhu uništavanja ili ograničavanja rada bilo kojega računalnog softvera i/ili hardvera i telekomunikacijske opreme.

Uredništvo mrežne stranice zadržava pravo ukloniti sadržaj koji smatra nepodobnim ili ne odgovara ovim Uvjetima korištenja.

Grad Rijeka ne snosi odgovornost za bilo kakvu izravnu, neizravnu, slučajnu i/ili naknadnu štetu koja proizlazi ili bi mogla proizići iz pristupa, korištenja ili nemogućnosti korištenja mrežne stranice, kao ni za bilo kakav virus, pogrešku ili propust u sadržaju objavljenom na mrežnoj stranici. 

Korištenje usluga besplatnoga psihološkog savjetovanja 

Ova mrežna stranica u prvom je redu namijenjena inicijalnom, kratkoročnom (jednokratnom) psihološkom savjetovanju mladih. Usluzi savjetovanja omogućenoj na mrežnoj stranici korisnici pristupaju na vlastitu odgovornost. Usluga savjetovanja za korisnike je besplatna i služi isključivo za osobne potrebe. Javna objava upita korisnika i stručnih savjeta moguća je isključivo uz suglasnost korisnika. Suglasnost za objavu podrazumijeva i suglasnost da se tekst lektorira za potrebe objave. 

Uslugu savjetovanja pružaju stručnjaci educirani za pružanje takve usluge (psiholozi). Dobiveni savjeti nisu zamjena za psihoterapiju ili drugu vrstu potrebne terapije, kao ni preporuka za određenu vrstu terapije. Grad Rijeka ne smatra se odgovornim za eventualne posljedice koje mogu proizići iz tumačenja savjeta dobivenih putem e-pošte ili onih objavljenih na mrežnoj stranici.

Korištenje drugih sadržaja

Na mrežnoj stranici povremeno se provode on-line istraživanja na anonimnoj i dobrovoljnoj osnovi za potrebe Grada Rijeke, odnosno u svrhu planiranja intervencija usmjerenih prevenciji bolesti i promociji zdravlja građana Rijeke.

Poveznice na druge mrežne stranice

Ova mrežna stranica sadržava informacije trećih strana i poveznice na druge mrežne stranice, na čiji sadržaj Grad Rijeka ne može utjecati. Grad Rijeka ne daje nikakva jamstva što se tiče točnosti ili drugih obilježja tih informacija i ne preuzima nikakvu odgovornost za njih.

Promjene usluga i sadržaja portala

Grad Rijeka zadržava pravo promjene, ukidanja (privremenog i trajnog) bilo kojeg sadržaja ili usluge bez obveze prethodne najave i nije odgovoran za bilo kakvu štetu nastalu tim promjenama.

Skip to content